You are currently viewing ORDIN DE „FRONT.” TOP SECRET!

ORDIN DE „FRONT.” TOP SECRET!

​De la punctul de comandă înaintat al prim-comandantului operațiunii „Big time”,​Către „trupele” de operațiuni speciale de elită mass-media, precum și cele temporar și foarte interesat-aliate,​Comanda la mine!


1.INFORMAȚII DESPRE „INAMIC”: Trupele „Team LdO”, respinse din unele zone ale teritoriului vremelnic ocupat la data de 6 decembrie 2020, s-au concentrat și execută atacuri periculoase chiar din zone în care sperăm să fim victorioși, precum și din zone în care, temporar, am câștigat. „Comandanții” propuși de noi, care au pierdut pozițiile și au lăsat beneficiile materiale și financiare ale speratelor victorii în mâinile experimentate ale „inamicului”, vor fi „decapitați” din funcțiile deținute. În continuare, deși cu pierderi importante de lideri specializați, dar beneficiind de experiența de peste 30 de ani în „manevre” de inducere în eroare a populației din teritoriile vremelnic ocupate, „inamicul” continuă să opună o rezistență înverșunată.


2.TRUPELE PROPRII „Big time”, cu precădere cele antrenate pentru „operațiuni speciale” în amăgirea populației, au fost întărite cu un punctaj detaliat și ferm privind „Liniile de comunicare”, al căror conținut constituie misiune principală de îndeplinit pentru fiecare „soldat ori comandant” PNL recrutat și instruit de „Big time.”


3. FORȚE ȘI MIJLOACE. Trupele „Big time” au la dispoziție, zi și noapte, în orice condiții de teren și de stare a vremii, inclusiv inundații fără precedent care nu sunt de interes pentru misiune, o cantitate nelimitată de „muniție” din „depozitul central” al prim-comandantului , precum și petarde și alte tipuri de pocnitori cu „promisiuni” de fragmentație, obuze și grenade încărcate cu fake-news pentru „nimicirea” forțelor „Team LdO.” Focul și bombardamentul se execută de voie, fără comandă, punct ochit-punct lovit, vizând în special multele slăbiciuni în dispozitivul „inamic”, mai ales la comandanții penali, cauzate de DNA (Detașamentul Noii Apocalipse).


4.MISIUNE IMEDIATĂ: „Cucerim big time Ardealul!” Obiectivul propus va fi îndeplinit prin evitarea angajării în luptă cu personalul ostil din „tranșeele” Realitatea PLUS, B1, RTV, Hotnews.


5.MISIUNE URMĂTOARE: Să vedem ce sau cine mai pică!


6.MORALUL TRUPELOR. Ocolind punctele de rezistență sus-numite, sunteți obligați să folosiți intens detașamentele de „trâmbițași” loiale „Big time” până la sacrificiul suprem pentru a induce ideea de victorie. Concomitent, conform Liniilor de comunicare, „vă rog să ne dați ponturi, informații despre „Team LdO” și orice altceva pentru a le da la presă.” Veți face multe poze de grup, selfie-uri, în care îl veți arăta pe „comandantul inamic” singur, inclusiv când a fost sau va mai fi îmbrâncit din dispozitivul de luptă.Zilele următoare vom reveni cu noi ordine!Citește, ține minte, execută întocmai și dă-l mai departe!


ORDIN DE „FRONT” emis la punctul de comandă înaintat al prim-comandantului „Big time”, dispus la Cota 0, fortificația „Piața Victoriei.”

Leave a Reply