You are currently viewing PANDEMIA – COLACUL DE SALVARE AL CAMPANIEI PNL

PANDEMIA – COLACUL DE SALVARE AL CAMPANIEI PNL

Devenită aproape de nestăvilit din cauza promovării de către actuala guvernare a măsurilor poliţieneşti-coercitive în dauna celor sanitar-profilactice, de informare corectă a populației și de pregătire a bazei materiale, toate acestea având concomitent la bază incompetența crasă și obsesia zilei de 6 decembrie, totuși pandemia, într-un chip inedit, a venit în ajutorul puținelor idei și proiecte pentru țară ale PNL.

Pentru argumentare, dragi români, vă propun să analizați următoarele:
1. Răspunsurile privind gestionarea situației pandemice, care în orice țară europeană se dau de către Executiv, ca atribuție exclusivă, în România acestea au devenit subiect al conferințelor de presă săptămânale organizate aproape cazon la Cotroceni.
2. În cele două luni de la instituirea respectivei practici, absolut niciodată nu a fost prezent un lider de opinie, un redactor șef, un analist recunoscut, o vedetă a presei. Au lipsit posturi TV și de radio.
3. În consecință, deși se permite o singură întrebare (?) din partea tinerilor neexperimentați și timorați de înaltul interlocutor, cele mai multe nu vizează teme de interes major pentru actul politic din 6 decembrie, ci mai mult sugerează direcții de răspuns către învinovăţirea perpetuă a PSD. Astfel, guvernarea PNL este salvată de întrebările, la care oricum nu are răspuns.
4. Concluzia fără echivoc este că imaginea grav șubrezită a PNL beneficiază pe nedrept de campanie gratuită în toată mass-media, inclusiv pe posturile naționale TV și de radio.

Dragi români, de la orașe și sate, indiferent de profesie, de vârstă, de ideologie, mă alătur vouă la neîncrederea pe zi ce trece într-un guvern care, în neputința lui, a ales să rupă căile de comunicaţie cu populația, în schimbul unui ajutor cu două tăișuri.

Leave a Reply