You are currently viewing RĂZMERIȚĂ ÎN PNL SAU PANICĂ DEGHIZATĂ ÎN INEPȚII MORALIZATOARE

RĂZMERIȚĂ ÎN PNL SAU PANICĂ DEGHIZATĂ ÎN INEPȚII MORALIZATOARE

Cu câteva zile în urmă, zâmbind îngăduitor la afirmația lui Ludovic Orban precum că nu se va mai referi la PSD, scriam că schimbarea “blănii” în comportamentul politic agresiv al PNL este ilară și tardivă, iar PSD nu are naivitatea Scufiţei Roșii de a o crede. Quod erat demonstrandum!

Astăzi, 23 noiembrie, fie nesocotind “indicația” liderului, fie voind să arate că barca nu le ia chiar atâta apă cât s-ar crede, candidații PNL București și-au luat inima în dinți și s-au oprit panicați cu o jalbă la poarta primitoare a sediului PSD. Delegația l-a împins în față pe nimeni altul decât obișnuitul cu fuga de răspundere Florin Câţu, care, invitat politicos și stăruitor de către paznic, a refuzat categoric să dea ochii cu președintele PSD, deși pentru asta venise. Același comportament laș pe care l-a avut fugind îngrozit de întrebările Parlamentului, precum și cu câteva minute înainte de învestitura ca prim-ministru.

Dar nu mica aventură penelistă sfârșita Ante Portas interesează, ci inepțiile agresive, obrăznicia afirmațiilor, calomnia perfidă, tenta brutal moralizatoare, mai disprețuitoare decât a milițienilor din anii ’50 a unor îndemnuri spre un comportament care să nu mai deranjeze cu mulțimea argumentelor inepta guvernare.

Candidați ai PNL București! În urma lecturii publice a textului vostru abuziv, cum puteți explica altfel electoratului român încălcarea gravă a independentei și demnității unui partid într-un stat democratic decât prin dorința instituirii unui regim dictatorial, iliberal, dezavuat ferm de democrațiile occidentale?

Candidați ai PNL cu CV-urile albite peste noapte! Cum explicați electoratului român inteligent și informat minciuna dezgustătoare a “sărăciei” provocate de guvernarea PSD, în condițiile în care datele economice oficial recunoscute de UE vă îngroapă în cel mai adânc ridicol?

Candidați ai PNL cu pretenții de moralitate și virtute! Unde și în ce speluncă a alchimiei minciunii ați pierdut și ultimul dram de onoare, venind disperați în fața electoratului român cu programul PDL din 2008, copiat aproape ad-literam? Cu ce drept jigniți inteligența electoratului român, promițând pentru patru ani iluzii de iarmaroc, când n-ați fost în stare să le îndepliniți pe sfert nici pe cele trâmbițate în urmă cu un an?

Spre deosebire de a voastră, probata de-a lungul anilor prin austeritate, taxe, tăierile de salarii și așa mici, moralitatea PSD se măsoară în fapte pentru oameni, în stabilitate, predictibilitate, standard de viață mai bun.

Candidați ai PNL mânați din urmă spre ridicol de grobianismul șefilor! Deșertăciunea faptei voastre de astăzi mi-a sugerat curajul sinucigaș al micului ierbivor fără șansă care, explodand de adrenalina groazei, se repede bezmetic asupra leului maiestuos.

Leave a Reply