You are currently viewing ÎNCETAȚI DE URGENȚĂ BATJOCORIREA ȚĂRĂNIMII ROMÂNE!

ÎNCETAȚI DE URGENȚĂ BATJOCORIREA ȚĂRĂNIMII ROMÂNE!

Guvernanți, nesăbuinta și disprețul față de producătorii agricoli români a atins cote inimaginabile pentru secolul XXI într-o țară membră a Uniunii Europene! Subvențiile pentru cultura de toamnă a tomatelor nu s-a mai acordat, iar pentru puținul rămas ați zăvorat piețele orașelor.

După zile întregi, s-a constatat că măsura aberantă nu a avut nici un efect împotriva răspândirii virusului. Dimpotrivă, ați împins zeci de mii de oameni zilnic în supermarketurile aglomerate.

Guvernanți! Încetați disprețul și comportamentul samavolnic împotriva truditorilor pământului romanesc, cei pe care, cu de la sine putere, îi socotiți votanți ai PSD!

Veșnicia nu vă aparține. Veșnicia românească s-a născut la țară! Să nu uitați că truda zilnică a acestor oameni a făcut din România grânarul Europei, punându-ne tuturor pâinea pe masă, inclusiv vouă, iar atunci când țara a fost în primejdie, acești oameni au format Oastea cea Mare, niciodată învinsă.

Și tot cu inima strânsă vă mai amintesc ceva: Nimeni alții decât acești oameni sunt strănepoții flămânzilor din primăvara lui 1907, când liberalii lui Dimitrie Sturza au declarat starea de urgență și le-au amestecat sângele cu pământul.

Guvernanți! Deschideți de urgență piețele agroalimentare pentru produsele agricole românești, destinate românilor! În memoria acestor producători de hrană, nu vă asociați numele și reputația rămasă cu umilința cu care le-ați înnegurat frunțile!

Leave a Reply