You are currently viewing PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT NU ESTE SCUFIȚA ROȘIE!

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT NU ESTE SCUFIȚA ROȘIE!

Joi, 19 noiembrie a.c., la o oră de maximă audiență, s-a încercat un experiment la scară națională: hipnotizarea în masă a populației României, cu predilecție a milioanelor de susținători conștienți și fermi ai social-democrației.

Spre stupoarea naivilor, după patru ani de calomnii și acuze inimaginabile, de amenințări brutale privind eliminarea fizică din viaţa politică și socială, încă premierul Orban anunța ritos că nu se va mai referi la PSD. Să fie mintea cea de pe urmă a liderilor liberali? Puține speranțe de la astfel de oameni și mult prea târziu! Să fie o sugestie cu parfum ierarhic? Tot o efemeridă! Și atunci?

Privind cifrele bombastice, fără acoperire, dar mai ales translarea creșterii tuturor veniturilor salarile, a punctului de pensie și a alocațiilor pentru copii din anul 2021 tocmai în anul 2024, înseamnă pierderi, austeritate, sărăcie generala. Esența escrocheriei hipnotice a fost următoarea: “Cu noi, aveți o perspectivă minunată! Zâmbiți, închideți ochii și la pocnetul nostru din degete veți simți că trăiți mai bine! Va veți trezi doar la comanda noastră! Vom analiza când o să o dăm!”

Dragi români inteligenți și muncitori, oameni din mediul privat aflați la limita supraviețuirii, profesori care nu admiteţi prăbușirea sistemului de învățământ, medici și personal sanitar care ați înapoiat la familii oameni dragi, personal administrativ, fermieri și mici producători, toți cei care ne susținem prin muncă ţara, economia, familiile, suntem prea inteligenți să credem că debandada economică și financiară instituite prin aroganța nepriceperii, pot fi redresate doar printr-o promisă abundență de bani europeni, fără măsuri gândite profesionist de un guvern responsabil, susținut de o majoritate parlamentară cu viziune.

Alături de milioanele de români care nu mai vor improvizații economice, povara împrumuturilor înrobitoare, incertitudini privind salariile și pensiile, îi asigur pe artizanii de butaforie economico-financiară că schimbarea peste noapte a “blănii” PNL este puerilă și demnă de compasiune, iar PSD nu este Scufiţa Roșie care să o creadă.

Leave a Reply